OLETKO JOUTUNUT UHKAILUN,VAINON TAI KIUSAAMISEN KOHTEEKSI?

HALUATKO SAADA ASIANTUNTIJALTA RATKAISUMALLIN?

Olemme auttaneet satoja ihmisiä uhkatilanteissa ja kaikki ovat saaneet ratkaisun tilanteeseensa.

Se ei toki aina tapahdu nopeasti, mutta vakavatkin tilanteet on saatu hallintaan ja henkilökohtainen turvallisuus varmistettua. Onnistumisemme perustuu uhkaajan käyttäytymisanalysiin ja sen mukaan suunniteltuihin toimenpiteisiin. Olemme tämän menetelmän uranuurtajia sekä Suomessa että kansainvälisesti. Olemme toteuttaneet tätä menetelmää jo vuodesta 2003 ja tulokset ovat todella loistavia.

Online palvelun lähtökohtana on edullisuus ja käytettävyys

Merkittävin osa uhkatilanteen ratkaisupalvelun kustannuksista aiheutuu tietojen keräämisestä ja selvittämisestä. Tähän ei kuitenkaan tarvita asiantuntijuutta, ainoastaan oikeat kysymykset mitä selvittää.

Miten palvelu toimii?

 • Täytä clearwater.fi sivustolta löytyvä tilanneselvityslomake.
 • Tilaa selvitys ja liitä lomake yhteydenottoosi.
 • Clearwater tiimi tekee analyysin ja laatii asiantuntija-arvion tilanteeseesi.
 • Saat konkreettiset neuvot, miten toimia sekä tarvittavat lisäselvitettävät asiat.

Toimitusajan saat paluupostissa. Yleisesti toimitamme raportin 8 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

 

    Online palvelun hinta 269€ sis. Alv. (normaali hinta 790€ sis. Alv.)

    Asiakaspalaute

    ”Vanhempi poikamme oli jo pitkään ollut koulussa kiusaamisen kohteena ja meiltä rupesivat keinot loppumaan. Tuttavani antoi Tommin yhteystiedot ja hänen avullaan ymmärsimme mistä oli kysymys! Poikamme sai apua ja itsellekin tuli huomattavasti enemmän toimintamalleja miten kommunikoida opettajien kanssa.”

    – Kahden kouluikäisen pojan äiti, Helsinki

    ”Minuun kohdistui jatkuvaa kiusaamista yhden ryhmän toimesta. Puhuin opettajalle, mutta ei se mihinkään loppunut. Kaverini auttoi minua löytämään itsepuolustusharrastuksen pariin ja treeneissä puhuttiin kiusaamisesta ja mitä voisi tehdä. Sitten yhtenä päivänä en enää väistänytkään ja kun yksi niistä tarttui kiinni, niin pelästyivät kun huusin täysillä ”IRTI” ja irrottauduin otteesta. Sen jälkeen olin vaan ”hullu ämmä”, mutta sain olla ihan rauhassa”.

    Tyttö, 14v, Espoo.

    ”Olin tutustunut tähän nuoreen mieheen yksissä bileissä ja vaikutti ihan mukavalta kaverilta. Kun sitten ryhdyttiin seurustelemaan, niin huomasin nopeasti, että hän rupesi rajoittamaan mun menoja, puuttumaan mun kaveri piiriin jne. No laitoin sitten poikki sen, mutta tää neropatti olikin yksi ilta odottamassa mua ovella ja tunki sisään. No ei siinä mitään onneksi tapahtunut, mutta säikähdin ihan sikana. Tunsin Tommin kaverin kautta ja pyysin apua. Pari viikkoa siinä meni, kun se yritti soittaa ihan hulluna ja pommittaa mua viesteillä, mutta Tommin neuvojen avulla mä käänsin sen pelin siihen, että minä päätin koska ollaan yhteyksissä ei hän. Sitten se vaan lopetti. Ja Hyvä niin”.

    Nainen 28v, Helsinki

    Havaitsemisesta tulokselliseen toimintaan

    Koulukiusaaminen on valtava ongelma. Eri tutkimusten mukaan jopa 6–10 % koululaisista kokee kiusaamista viikoittain. Tämä tarkoittaa yli 50 000 lasta ja nuorta! Miten tämä on yhä mahdollista?

    Yrityksille

    Olen viimeisen viidentoista vuoden ajan auttanut ihmisiä uhkaavan käytöksen analysoinnissa ja uhkatilanteiden hallinnassa.

    Lähisuhdeväkivalta

    Toinen keskeinen ryhmä, jota olen vuosien varrella auttanut on lähisuhdeväkivallan uhrit. Joskus jopa vuosikausia kestänyt uhkailu.

    |

    Koulukiusaamisen

    Positiivista on, että tänä päivänä useat näistä asioista tulevat esille. Positiivista ovat myös erilaiset hankkeet ja menetelmät, joilla kouluissa yritetään kiusaamista hallita.

    Ammattilaisille

    Turvallisuusala on kehittynyt voimakkaasti erityisesti viimeisen 25 vuoden aikana, jota olen päässyt läheltä seuraamaan ja olemaan mukana.

    Yhteydenotto

    YHTEYDENOTTO

    040 505 3169

    Toimisto

    Mekaanikonkatu 15 B, 00880 Helsinki